lørdag 16. januar 2010

Byvandring på en lørdag

Det begynner å bli dårlig med måloppnåelse for oss reisende her i Hong Kong, men noe har vi da klart. I dag hadde vi som mål å spise frokost på Subway. Det gikk nesten. De hadde ingen sitteplasser på Subwayen ”vår”, så vi var nødt til å innta maten på Starbucks. Det finnes verre ting.
Etter det skulle vi vandre gatelangs, spise dumplings og kanskje innom et galleri. Hmm … ikke har vi spist dumplings, det ble sushi i dag også, ei heller har vi vært innom noen gallerier. Jaja, vandre gatelangs klarte vi i alle fall. Vi har kjøpt oss superlette løpesko og litt praktiske ting til resten av turen, ellers bare hengt rundt i byen og kikket på folk.

Vi sjekker ut fra Hong Kong i morra og skal i løpet av et drøyt døgn bevege oss 10 tidssoner vestover til Brasil og Sao Paulo. Mer om dette kommer seinere. Vi flyr ikke før seint i morra kveld, så vi har hele dagen på å leke rundt i byen først. Jeg tror ikke vi skal prøve oss på noen planer for dagen, de har jo en tendens til ikke å bli fulgt, men en fin dag blir det helt sikkert i morra også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar