lørdag 9. januar 2010

Hotel Cara, Phnom Penh

I Phnom Penh finnes det mange overnattingssteder i alle prisklasser. Vi skulle bare være tre netter, og med et så kort opphold liker vi best å ha overnattinga klar på forhånd. Da slipper vi å kaste bort tid på å vandre gatelangs og lete etter det billigste og beste alternativet. Denne gangen valgte vi å bestille oss hotell fra hotels.com, selv om vi kunne fått hostel til halve prisen. Dog et dobbeltrom på fint og rent hotell, inkludert frokost og gratis trådløst (og stabilt, raskt) nett til 200 kroner natta, kan knapt kalles noe upris.

Hotellet ligger litt utenfor hovedsentrumskjernen, men det er ikke lange spaserturen. I tillegg har hotellet flere tuk tuk-sjåfører sittende klare for å ta gjestene dit de måte ønske det, så vi følte ikke at beliggenheten var noe problem. Rommet vi bodde på var ikke spesielt stort, men hadde dobbeltseng, air condition, tv, kjøleskap, internett, klesskap, vannkoker og kaffe/te, safe og en veldig god dusj med deilig varmt vann. Rommet hadde ikke vinduer, noe som nok egentlig var en fordel, for vi lest i enkelte vurderinger av dette stedet på tripadvisor, at det kunne være litt bråk fra et par nattklubber i nærheten. Vi hørte ikke en lyd. Det er også noen som har klaget på internettlinja, men det kan vi ikke forstå, for den fungerte veldig bra for oss (og vi bruker MYE internett). Frokosten inntas i den japanske restauranten som ligger i samme bygg, og har inngang også fra hotellet. Det er buffetfrokost med flere typiske asiatiske retter, toast, skinke, syltetøy, frukt, kaffe, te, juice og valgfri variant av egg lagd på bestilling. Mye god mat med andre ord. Både kaffen og toasten var tilsatt i overkant mye sukker etter vår smak, men alt i alt en god frokost. Vi prøvde ikke resten av maten i restauranten, men det så i alle fall ut som en fin plass.

Hotel Cara har en veldig fin lobby, smilende og hjelpsomme medarbeidere og god service. Du kan velge om du vil ha skiftet sengetøy og håndklær hver dag, eller spare miljøet og bruke det en gang til. (Hvor skitten blir senga etter ei natt egentlig?) Vi bestilte for øvrig også bussturen vår til Siem Reap gjennom hotellet. Vi er godt fornøyde med oppholdet, og har ingen problemer med å anbefale dette hotellet til andre som skal til byen. Ønsker du et litt billigere alternativ med mulighet for kjøttkaker, se her.

For hotellets hjemmeside, klikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar