onsdag 20. januar 2010

BeckBack Sixpack treningsleir

Etter grundig sjelesøking og en alvorsprat med to forfalne kropper, har det gått opp for oss at vi ikke er i noen som helst slags form til å vandre fire dager oppover fjellene i Peru på vei til Machu Picchu. Vi skulle vel kanskje på en eller annen måte kommet oss opp, men det er greit å være i stand til å nyte litt av turen og knipse et par bilder også. Derfor skal vi nå drastisk til verks – det skal trenes! Vi har bestilt et hotell her i São Paulo med svømmebasseng og treningsrom, og der har vi tenkt å tilbringe de neste åtte dagene. Vi kommer kanskje til å ta en fridag for å oppleve litt av byen her, men hovedmålet er å komme i form i en fei. Vi har også fylt opp rommet og minibaren med grovbrød, frukt og andre sunne greier som skal jobben lettere.

Vi kommer tilbake med daglige oppdateringer på hva vi har gjort, og hvordan det står til.

2 kommentarer:

  1. Nå ble jeg mektig imponert. Jeg sluttet faktisk i DAG med godis og brus, og skal spise 4-5 ganger om dager og ikke 1. gang om dagen haha. Gleder meg til neste update.

    SvarSlett
  2. Oioioi.. Skal vi vi alle tre har litt av en kamp foran oss. Lykke til med ditt prosjekt, og gu' bedre med vårt prosjekt. Vi får oppdatere hverandre :-)

    Kjersti og Per-Erik

    SvarSlett