fredag 15. januar 2010

Disney-magi fungerer også for de store

Litt utpå dagen i dag tok en ringrev av en rutinert Disney-farer og ei Disney-jomfru metroen ut til Disney-land avdeling Hong Kong. Vi lurte litt på om vi skulle lånt med oss en unge som lekealibi, men det viste seg at her i byen er det fullstendig legitimt for voksne å leke og ha det gøy helt på egen hånd.
Vi steg ut av Disney-vogna på Disney-stasjonen og vandret gjennom en Disney-hage med Disney-fontene for å komme oss til inngangen til Disney-land. Og vips, enkelt som bare det og helt uten køståing var vi inne i hovedgata. For en fantastisk verden! Vi vandret gjennom hovedgata (Main Street U.S.A), som blant annet bestod av mange butikker, kafeer og restauranter og kom etter hvert opp til sentrum i denne fantastiske verdenen der Torneroses slott lyste mot oss. Foruten Main Street er Disneyland delt inn i Tomorrowland, Fantasyland og Adventureland, med attraksjoner for noen og enhver. Vi valgte å kjøre superfortsomenvindkarusell, vi hjalp Buzz Lightyear å redde universet med laserpistoler, så 3D-tegnefilm med lukt- og vanneffekter, så High School Musikal-show, så parade gjennom hovedgata, spiste hamburger, spiste nudler, spiste popcorn med salt, spiste popcorn med karamell, spiste sukkerspinn (det er lov å spise alt man vil i Disney-land) og ja, vi er litt seige innvendig, men det var verdt det! Og sist men ikke minst, så vi fyrverkeriet som avslutter hver dag. Og fy flate! Makan til lyskunst har vi aldri sett maken til. Det var vakkert, det var oppsiktsvekkende, det var storslått og ikke minst så var det i takt med musikken! Tro det eller ei.
Kvart over sju tuslet to slitne barn tilbake til metroen etter en lang dag blant venner i Disney-land. Kjersti hadde en fantastisk, ny opplevelse og Per-Erik fikk se Langbein. Alle barna er med dette fornøyd og kommer nok til å sovne litt tidlig i kveld.

2 kommentarer:

 1. Ååå, Kjersti, er bare "litt" misunnelig på dere... Jeg vil også til Disneyland!
  Men kjære verdensvant deg, har du noen tips for bra hotell i Madrid? Sånn i juni... ;)

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Vi hadde en strålende dag i Disney-verden. Kjempeartig var det! Jeg har desverre ikke bodd på hotell i Madrid, så der kan jeg nok ikke hjelpe deg. Beklager. Men hvis du søker litt rundt på nettet, er jeg sikker på at du finner noen gode tilbud. Hotels.com har vintersalg nå. Kan hende det også gjelder for juni.
  Hilsen Kjersti

  SvarSlett