lørdag 30. januar 2010

Parati by early night

Etter en liten cowboy-strekk og internettrunde i går, kledde vi oss for sosialt samvær, og syklet inn til byen (hostelet har sykler til utlån, og i motsetning til Skien. Oslo og Gjøvik får låste sykler stå i fred i Parati sentrum). Der fant vi en etter Per-Eriks enkle hjerne en autentisk Sør-Amerikansk restaurant med en bossa-duo i hjørnet, og utrolig god biff på tallerkenene.
Etter mat gikk vi i de smale gater (dette høres nesten like bra ut som det var!), fant en iskrem-bar som også serverte øl og tok både det ene og det andre medbragt ut i naboparken, hvor det var mer bossa på en større scene. Det var smilende mennesker overalt som vugget til den stemningsfulle og sarte musikken. Etter en kort stund fant to tilårskomne ungdommer ut at Parati får være Parati, men vi må sove. Lampen ble slukket 00:30 i natt, for noen party-troll!
Kan egentlig livet bli bedre enn dette?

Nå er det strandtid, kanskje litt sent på dagen mener du, men hvis du hadde sett hvor røde vi er blitt (dumme dumme kyr) etter båtturen i går, hadde du forstått oss. God lørdag til deg og dine.

2 kommentarer:

  1. Så koselig at du (Perik) prøver å anlegge samme sveis som kjersti;)

    SvarSlett
  2. Haha :-D Sant. Perik måtte tilnærme seg når Kjersti ikke klarte å anlegge skjegg..

    SvarSlett